Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio 8FM Zuid start met nieuwe gepresenteerde programma’s

Medianieuws

Radio 8FM in het zuiden van het land start maandag (15 februari) met nieuwe gepresenteerde programma’s. De regionale commerciële zender krijgt hiervoor versterking van Marcel Blok en Erik Kerkhof.

Radio 8FM Zuid start met nieuwe gepresenteerde programma’s De afgelopen jaren was op Radio 8FM in Noord-Brabant alleen de ochtendshow gepresenteerd. De rest van de dag werd non-stop muziek uitgezonden. Daar komt nu verandering in.

Vorig jaar was op Radio.NL al te lezen dat Radio 8FM en zusterstation Puur NL op zoek waren naar nieuwe deejays voor uitbreiding van de programmering. Eerder dit jaar startte Rudy Evers hierdoor al met een middagshow op Puur NL.

De afgelopen maanden is er in Rosmalen hard gewerkt aan een tweede radiostudio, waardoor ook Radio 8FM met meer gepresenteerde programma’s kan starten.

Vanaf maandag zijn er daarom nieuwe programma’s te horen. Zo presenteert Marcel Blok elke werkdag tussen 10 en 13 uur “Brabant@Work" met de lekkerste classic hits tijdens de werkdag. Blok was in het verleden werkzaam voor onder meer Keizerstad FM, Hotradio, Decibel en Royaal FM.

Tussen 15 en 18 uur loodst Erik Kerkhof de luisteraars naar huis in “Brabant Onderweg.” Daarin het nieuws van de dag, weer en verkeer en veel classic hits. Kerkhof is momenteel ook te horen in het weekend op Radio 8FM in de Randstad. In het verleden werkte hij onder meer voor Royaal FM.

Ook het ochtendprogramma van Radio 8FM tussen 6 en 9 uur wordt in een nieuw jasje gestoken en heet voortaan “Wakker Brabant.” Sinds het uiteenvallen van “Rijk & Van Brabant ging de show tijdelijk door het leven als “Radio 8FM Ochtendshow”. De presentatie blijft in handen van Ronny van Brabant en Emilie Sleven. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen