Kies je favoriete radiostation

Dossiers

O’G3NE wint 100% NL Muziekmoment van het Jaar

Medianieuws

O’G3NE is de winnaar van de 100% NL Award voor het ‘Muziekmoment van het Jaar’. De drie zussen winnen de 100% NL Award voor hun optreden in 'De Beste Zangers van Nederland', waar ze een loepzuivere versie van de Emeli Sandé-hit ‘Clown’ zongen.

De 100% NL Award voor 'Muziekmoment van het Jaar' werd uitgereikt door 100% NL-deejay Lars Boele, die maandag voor het eerst op 100% NL te horen was met ‘De Ochtendshow met Lars’. Hij overviel O’G3NE bij hun nieuwe appartement in Rotterdam, waar de zusjes een bespreking hadden met de aannemer.

Het tv-programma ´De beste zangers van Nederland´ ging in mei 2016 van start met een ontroerend optreden van O'G3NE. Dit is volgens de luisteraars van 100% NL het absolute 'Muziekmoment van het Jaar' en daarom stemden velen op dat fragment.

De categorie ‘Muziekmoment van het Jaar’ is speciaal voor live muziekmomenten die de Nederlanders in 2016 zijn bijgebleven. De 10 seconden stilte van Douwe Bob op het songfestivalpodium in Stockholm midden in zijn song ‘Slow down’ en de Blind Audition van Dwight Dissels bij The Voice of Holland waren ook populair bij de luisteraars van 100% NL. 

Afgelopen woensdag werden de finalisten voor de overige zes 100% NL Awards categorieën bekendgemaakt. Op dinsdag 7 februari krijgen de artiesten te horen wie er een 100% NL Award in de wacht sleept tijdens de uitreiking in A9Studios in Uitgeest. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen