Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kensington en Chef'Special grote winnaars bij 3FM

Medianieuws

De 3FM Awards zijn maandagavond uitgereikt. De Utrechtse band Kensington kreeg volgens 3FM en de luisteraars van de publieke zender twee 3FM Awards, één voor Beste Album en één Beste Live Act. De 3FM Award voor Beste Nummer ging naar Chef’Special met Amigo.

Kensington en Chef'Special grote winnaars bij 3FM Met deze track ontving de band vorige week ook de Schaal van Rigter: de 3FM Award voor de meest gedraaide track door de deejays van 3FM.

De prijzen werden uitgereikt aan zeven Nederlandse bands en artiesten.

De andere winnaars waren Broederliefde, Martin Garrix, Boef, Jonna Fraser en Jett Rebel.

Basyl de Groot, zendermanager 3FM: “De winnaars van de 3FM Awards laten zien dat de zender staat voor de beste muziek die er in Nederland gemaakt wordt, in alle genres die de popmuziek rijk is. Luisteraars en volgers van NPO 3FM hebben de afgelopen weken volop gestemd.

Ik ben er ontzettend trots op dat de acts die we ooit als 3FM Talent in het zonnetje hebben gezet nu de grote winnaars van de avond zijn. NPO 3FM is een springplank voor Nederlands talent en dat wordt hier opnieuw beloond. Met de hele zender staan we voor de allerbeste nieuwe muziek die wij kunnen vinden.”

Winnaars 3FM Awards 2017
Beste Groep: Broederliefde
Beste Nummer: Chef’Special – Amigo
Beste Album: Kensington – Control
Beste Live Act: Kensington
Beste Solo Artiest: Martin Garrix
Beste Video: Boef - Habiba
Beste Social: Jett Rebel
3FM Talent: Jonna Fraser
3FM Schaal van Rigter: Chef’Special - Amigo

Foto: NPO 3FM/Bullet-Ray

Herhaling
Op 22 april is een herhaling te zien van 22.30 tot 00.00 uur op NPO3 van de 3FM Awards te zien. Voor wie het niet heeft kunnen volgen zal 3FM deejay Frank van der Lende het 3FM Awards Festival voor de kijker samenvatten van 00:00 tot 01:30 uur. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen