Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bart Barnas voorgedragen als nieuwe mediadirecteur AvroTros

Medianieuws

De Raad van Toezicht (RvT) van AvroTros wil Bart Barnas (47) benoemen als nieuwe mediadirecteur. De benoeming is inmiddels voorgelegd aan de VerenigingsRaad (VR) die zaterdag zal besluiten over deze benoeming. Bij een positief besluit wordt Barnas per 1 augustus 2017 verantwoordelijk voor alle content op radio, tv en online.

Bart Barnas voorgedragen als nieuwe mediadirecteur AvroTros Bart Barnas is sinds 2012 werkzaam als hoofdredacteur bij AT5 en NH Media. Daarvoor ontwikkelde hij programma’s voor BNN. Van 2005 tot 2011 werkte hij bij Viacom als uitvoerend producent en hoofdredacteur voor meerdere merken waaronder MTV, Nickelodeon, TMF en Comedy Central.

Hij zal plaats nemen in de 3-koppige directie. Bart Barnas volgt Remco van Leen op die vorig jaar een overstap maakte naar SBS Broadcasting.

Bart Barnas: “Ik ben er trots op dat na 5 jaar volle inzet voor AT5 en NH Media beide merken er goed voor staan. De mensen die er nu werken zijn klaar voor de toekomst en ik verwacht dat zij verder gaan met de succesvolle transitie van traditionele omroep naar een modern mediabedrijf. De mogelijkheid om nu bij AvroTros aan de slag te gaan past bij mijn ambitie. AvroTros staat voor kwaliteitscontent voor een breed publiek en ik verwacht dat we die nog beter kunnen gaan bedienen als we goed gebruik maken van de vele nieuwe mogelijkheden die de media tegenwoordig bieden.“ [Radio.NL]

Foto: AvroTros

Gerelateerde Artikelen