Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fresh FM opent stembus 8e editie House Top 1000

Medianieuws

Fresh FM komt weer met een nieuwe editie van de House Top 1000. Vrijdagavond wordt daarom de stembus voor de lijst geopend. De achtste editie House Top 1000 wordt tijdens het lange pinksterweekend uitgezonden op de regionale dancezender.

Fresh FM opent stembus 8e editie House Top 1000 Sinds enkele weken is Fresh FM weer terug met haar oude format. De zender heeft een nieuwe eigenaar. Ook de vertrouwde tradities keren daarom weer terug. Tijdens Pasen was het 90s dance weekend op Fresh FM en nu is het tijd voor de House Top 1000.

De achtste editie van de House Top 1000 is te horen van tijdens het Pinksterweekend van vrijdag 2 tot en met maandag 5 juni. Vrijdagavond (12 mei) wordt de stembus voor de lijst officieel geopend. Dit doet Fresh FM vanaf 18 uur tijdens een speciaal openingsprogramma waarbij DJ Mark van Dale wordt bijgestaan door DJ Marcello.

Tijdens de House Top 1000 zijn er ook dit jaar weer speciale gastdeejays te horen. Voorgaande jaren waren dit bijvoorbeeld Dennis Ruyer, Giel Beelen, Wessel van Diepen, Robin Albers en Armin van Buuren. Dit jaar maakt in elk geval Eric van Kleef zijn debuut. Hij maakt deel uit van de nieuwe programmering van Fresh FM die aankomende maandag (15 mei) van start gaat.

Vorig jaar stond de Paul van Dyk remix van “Love Stimulation” van Humate op de eerste plek, nadat Van Dyk van het podium was gevallen tijdens een trancefeest in de Jaarbeurs. Hij liep hierbij een hersenschudding en twee wervelbreuken op. De kans is groot dat dit jaar “Children” van de recent overleden Robert Miles hoog in de lijst eindigt. Vorig jaar stond de plaat op nummer 42. [Radio.NL]

De top 10 van de House Top 1000 van 2016:
1 Love Stimulation (Paul van Dyk remix) - Humate
2 Plastic Dreams - Jaydee
3 Don't you want me - Felix
4 Passion - Gat Decor
5 Mary Go Wild - Grooveyard
6 Age of love - Age of love
7 Energy Flash - Joey Beltram
8 Solid Session - Format #1
9 Go - Moby
10 Born Slippy – Underworld

Gerelateerde Artikelen