Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTV Rijnmond scoort met kampioenschap Feyenoord

Medianieuws

Het kampioenschap van Feyenoord is groots gevierd in Rotterdam en de regionale omroep RTV Rijnmond was er bij. Alles rond het kampioenschap was live te volgen via radio, tv en online.

Deze inzet van RTV Rijnmond is gewaardeerd met hoge kijkcijfers: zondag en maandag had TV Rijnmond bij elkaar opgeteld een bereik van meer dan 2,5 miljoen kijkers met als hoogtepunt de huldiging maandag tussen 11:00 en 13:00 dat 304.000 unieke kijkers trok.

De luistercijfers van NLO (Nationaal Luister Onderzoek) zijn op dit moment nog onbekend, wel is online gemeten dat er ruim 40.000 mensen via de site naar Radio Rijnmond hebben geluisterd.

Er zijn meer dan 2,5 miljoen mensen bereikt via Facebook en er zijn ruim 1,1 miljoen video’s afgespeeld via Facebook. Er zijn 177.000 weergaven gemeten via Youtube, met als best bekeken video’s: “Het is 1-0, stadhuis gaat los” en “Dirk Kuyt na afloop van de kampioenswedstrijd”. Via Rijnmond.nl (rubriek Feyenoord) zijn alle fragmenten nog steeds terug te kijken en te luisteren. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen