Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nijmeegse Vierdaagse ook dit jaar live bij diverse omroepen

Medianieuws

Ook dit jaar trekken weer tienduizenden liefhebbers de wandelschoenen aan voor de Vierdaagse van Nijmegen. Het evenement is inmiddels toe aan zijn 101ste editie. Van 18 tot en met 21 juli trotseren de deelnemers blaren, wind, zon en regen om aan de finish te komen op de ‘Via Gladiola’.

Net als vorig jaar doet Omroep Gelderland op de vierde en laatste dag uitgebreid live verslag tussen 14.00 en 18.16 uur op TV Gelderland. Dit is onder andere ook live op NPO 2 te zien.

De Vierdaagse van Nijmegen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een evenement met ruim 47.000 deelnemers uit zo’n zestig landen. Het centrum van de stad aan de Waal staat tijdens het evenement met zeker een miljoen bezoekers vier dagen volledig op zijn kop.

Fons de Poel ontvangt voor Kro/Ncrv tijdens de uitzending verschillende gasten, Harm Edens zwaait bij TV Gelderland de lopers ’s ochtends uit bij de start en vangt ze ’s middags weer op aan de Via Gladiola. Sonja Booms doet verslag op verschillende plekken langs de route en Dionne Stax, die al acht vierdaagsekruisjes op zak heeft, praat tijdens haar negende Vierdaagse met deelnemers ‘in de koers’. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen