Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rick van Velthuysen deze zomer bij NH Radio

Medianieuws

Rick van Velthuysen gaat deze zomer ook aan de slag bij NH Radio. Hij gaat vier zaterdagen achter elkaar het programma 'ZomerRick' maken voor het radiostation dat zich richt op luisteraars uit Noord-Holland. De eerste uitzending is 24 juni van 13.00 uur tot 15.00 uur. In 'ZomerRick' draait Van Velthuysen twee uur lang muzikale en zomerse herinneringen van luisteraars.

Rick van Velthuysen deze zomer bij NH Radio De oud RadioRing-winnaar is daarmee, na zijn vertrek bij Radio Veronica vorig jaar, weer terug op de FM. Van Velthuysen blijft hierdoor ook te horen op het internetstation Traffic Radio.

Rick van Velthuysen begon zijn loopbaan bij de AVRO op 3FM, en presenteerde jarenlang diverse programma’s op Radio 538 en Radio Veronica.

In 2014 won hij de publiekspijs de Gouden RadioRing voor zijn radioprogramma Rick in de Morgen.

NH Radio stationmanager Arjan Snijders: “Rick is een vakman en zorgt voor de juiste energie op de zaterdag. Muzieken nieuwszenders zijn er al voldoende in Nederland, met NH Radio vertellen wij echte verhalen waarmee we luisteraars raken”.

Rick van Velthuysen: "In de afgelopen periode heb ik op mijn gemak kunnen nagaan wat ik in de voorbije drie decennia allemaal op de radio heb uitgespookt, ik heb geleerd mijn traditionele denken over radio overboord te zetten. Een ontspannen gesprek bij NH Radio resulteert nu in een leuke en evenzo verrassende zomerklus." [Radio.NL]
Foto: NH

Gerelateerde Artikelen