Kies je favoriete radiostation

Dossiers

NTR maakt eerste talkshow voetbalvrouwen op NPO Best

Medianieuws

Het EK vrouwen voetbal in eigen land gaat zondag 16 juli van start. Direct na de openingswedstrijd Nederland – Noorwegen gaat de NTR napraten over de eerste wedstrijd. De eerste vrouwen voetbaltalkshow "EK voetbal TALK" begint zondag op NPO Best, voor iedereen te zien (basispakket) op KPN kanaal 58 of bij Ziggo op kanaal 311.

NTR maakt eerste talkshow voetbalvrouwen op NPO Best De uitzending van één uur lang begint live vanuit Smaak, stadion Galgenwaard op NPO Best om 19.50 uur.

Cabaretier en presentator Carolien Borgers geeft dan een inkijk in de onbekende wereld van de Oranje Leeuwinnen. Samen met schrijver Ronald Giphart blikt ze terug op de eerste wedstrijd en kijkt ze vooruit naar wat het EK te bieden heeft.

Carolien ontvangt gasten als ex-international Daphne Koster en sportverslaggever Hélène Hendriks met wie ze de Europese teams analyseert. Ook schuiven ex-international Leonne Stentler en vrouwenvoetbal-commentator Mark van Rijswijk aan. Zij komen direct vanaf de tribune en nemen de Oranjesfeer mee de studio in.

Profspeelsters van het eerste uur Jose van Hoof en Mien te Selle nemen de kijkers 50 jaar mee terug naar het allereerste vrouwenelftal in Nederland.

De Talkshow eindigt met een prognose voor de wedstrijd Nederland - Denemarken en een muzikale ode aan alle vrouwen die voetballen. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen