Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Het Geluid nu ook te spelen via app Qmusic

Medianieuws

Luisteraars die de app van Qmusic op hun smartphone of tablet hebben, kunnen vanaf nu meespelen met “Het Geluid” zonder op de radio te komen. Het Geluid is inmiddels meer dan 10.000 euro waard en dus is de meespeeloptie vrijgegeven in de app..

Het Geluid nu ook te spelen via app Qmusic Bij het radiospelletje Het Geluid krijgen luisteraars een geluid te horen. Wie het op de radio raadt, wint het bedrag dat 'Het Geluid' op dat moment waard is.

Elke keer dat er op Qmusic een fout antwoord wordt gegeven, wordt Het Geluid 100 euro meer waard. Het spel wordt elke werkdag tussen 7 en 19 uur gespeeld.

Vorige week dinsdag (1 augustus) ging Het Geluid vervroegd van start op Qmusic. Normaal start het landelijke radiostation dit spelletje pas eind augustus.

Door de vroege start is Het Geluid inmiddels meer dan 10.000 euro waard. Nieuw dit jaar is dat luisteraars ook elk uur mee kunnen doen als app-speler.

App-spelers dienen dan te bepalen of ze het op dat moment eens zijn met de radiospeler of niet. Is het antwoord dat de radiospeler geeft juist, dan wordt er 10.000 euro verdeeld onder alle app-spelers die voor ja hebben gekozen tijdens die ronde. De radiospeler wint het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. [Radio.NL]
Foto: Radio.NL

Gerelateerde Artikelen